På tide med et nyt tag?


Drypper det indenfor, når det regner? Eller ønsker du at få det gamle asbesttag skiftet ud med et nyt og flot tegltag? Så kan vi hos BB Montage hjælpe dig.

Et godt og solidt tag er vigtig for dit hus samlede tilstand, ligesom det også har en stor betydning for husets helhedsindtryk. Det er derfor vigtigt, at du vælger den helt rette løsning, som ikke kun er holdbar, men som også passer ind i husets stil. Gode teglsten har typisk en totalgaranti på op til 30 år, hvorfor du skal se på det i mange år.

 

Vi klarer det hele

Om der blot er tale om nye teglsten, eller hvis du står og har brug for en større renovering af hele tagets konstruktion og spær, så har vi de rette kompetencer til opgaven. Vi har foretaget mange tagrenovationer igennem tiden, og vi kan derfor hjælpe dig med blandt andet:

  • Udskiftning af tagbeklædning
  • Nyt undertag
  • Nye spær
  • Isolering af loftet

Derudover har vi også masser af erfaringer med udskiftning af vinduer, hvorfor vi også kan udskifte dine tagvinduer eller opføre helt nye kviste, hvis du ønsker at få mere lys ind i din tagetage.

 

Kontakt os allerede i dag

Hvis du overvejer at få anlagt et ny tag på din bolig, eller hvis du har behov for kompetent rådgivning omkring dit nuværende tags tilstand, kan du kontakte os allerede i dag og høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 28 12 62 82.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet

Top