Montering af solceller


Få dine solceller monteret korrekt

Har du købt solceller til din bolig? Eller er dit nuværende solcelleanlæg ikke blevet monteret forsvarligt? Så kan vi hos BB Montage hjælpe dig med at få monteret dit nye solcelleanlæg. Har du et solcelleanlæg, der ikke er blevet monteret ordentligt, kan vi også tage det ned og få det monteret ordentligt, således du ikke ender ud med skader på tagets konstruktion.

Et solcelleanlæg giver en væsentlig belastning på dit tag, derfor skal du være sikker på, at tagets konstruktion kan bære det. Ligeledes er der intet bygningsreglement, som giver dig nogle retningslinjer, for hvordan dit solcelleanlæg skal monteres, og det betyder at uerfarne håndværkere og gør-det-selv folk selv kan opsætte solceller uden at have indsigt i hvilke tekniske problemstillinger der er ved montagen.

 

Vi startede med solceller

Hvor et solcelleanlæg kan være ganske nemt at vedligeholde, det kræver typisk kun en rengøring fra tid til anden, kan det til gengæld godt være en besværlig opgave at montere dem, hvorfor du bør få en professionel fagmand på opgaven. Hos BB Montage har vi de rette kompetencer til at montere solcelleanlæg, og netop montering af solcelleanlæg var nogle af de første opgaver, som vi udførte i firmaet.

 

Kontakt os

Har du netop indkøbt et solcelleanlæg, som du skal have monteret, er du velkommen til at kontakte os på 28 12 62 82, hvor du kan få et helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi samarbejder også gerne med producenter og leverandører af solceller, hvor vi kan sikre at dine produkter bliver monteret korrekt og ansvarligt.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet

Top