Fyrer du for fuglene?


Piver det indenfor, når efterårsblæsten begynder at ruske i træerne? Eller er fuglene begyndt at bygge rede uden for dit køkkenvindue? Så er det måske på tide, at du får tjekket dine vinduer efter. Hos BB Montage kan vi hjælpe dig med at få skiftet dine gamle vinduer og døre ud med nogle nye energibesparende løsninger, som ikke kun sikrer dig en bedre økonomi, men som også forbedrer din boligs æstetik og arkitektur, og som i sidste ende giver et bedre førstehåndsindtryk.

Med en helt tæt klimaskærm sikrer du dig, at du får et sundt indeklima, ligesom det også kan ses på dit samlede energiforbrug.

 

Vi klarer det hele

Vi er fagligt kompetente og med vores mange års erfaringer har vi med tiden skiftet mange vinduer og døre ud for vores kunder. Det betyder, at vi ikke kun kan være dig behjælpelig i montagedelen, men at vi også kan rådgive dig om alt fra den tekniske del til de mere stilistiske og æstetiske overvejelser.

Dermed er du sikker på, at du får den helt rette løsning, der passer bedst til dig. Dine nye vinduer skulle gerne holde i mange år, og derfor er det vigtigt, at du finder de helt rigtige vinduer, og at de bliver monteret korrekt af kompetente fagfolk.

 

Kontakt os

Hvis du har behov for montering af nye vinduer eller døre, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 12 62 82, så vil vi med glæde give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet

Top