Om BB Montage


Vi har 36 års erfaring

BB Montage blev stiftet i 2012 og drives af Kasper og Claus, som blev udlært tømrer i henholdsvis 2008 og 2001. Til sammen har vi altså 36 års erfaring, og det har med tiden givet os nogle brede kompetencer, hvorfor vi kan hjælpe dig inden for det meste monterings- og tømrerarbejde. Det betyder ligeledes også, at hvad enten du har brug for et solcelleanlæg, nye vinduer og døre eller en ny tilbygning til dit hus, så er dit projekt i trygge hænder.

Personlig service

Vi bliver typisk rost af vores kunder for personlige service og vores gode humør. Vi arbejder hovedsageligt med private kunder, hvorfor det ikke kun er det faglige håndværk, som skal være i top, det skal den personlige kontakt også.

Vi er yderst fleksible i vores arbejde, men vi leverer naturligvis altid til tiden. Ligeledes kører vi gerne for de forskellige opgaver, hvor vi før har udført arbejde på blandt andet Sjælland. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ikke er bosat tæt på Herning.

Vores arbejde afspejler vores mange års erfaringer, hvorfor du kan være sikker på, at du får et stykke håndværk, som ikke kun er veludført og pænt at se på, men som også holder i mange år.

Kontakt os

Hvis du har behov for en erfaren håndværker til alt fra montage af solcelleanlæg til tilbygninger og større renovationsopgaver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28 12 62 82 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet

Top